Financial Academy

Het educatiecentrum voor bewindvoerend Nederland

Altijd de juiste keuze als je kiest voor professionaliteit

Welkom bij het startpunt voor de beste educatie voor bewindvoering, gericht op de praktijk en verzorgt door een ervaren en enthousiast docenten team; welkom bij Financial Academy.

De Academy is een onafhankelijk educatiecentrum wat zich heeft gespecialiseerd in bewindvoerders die het vak reeds uitvoeren of wil gaan uitvoeren. Opgericht voor- en door de bewindvoerder!

We bieden we een hoogwaardige (erkende) Post HBO registeropleiding, een Basisopleiding beschermingsbewind, een modulaire opleiding en tal van verdiepende Permanente Educatie om aan de jaarlijkse bijscholing van bewindvoerders te kunnen voldoen.

Een inspirerende wijze van doceren, aandacht voor het vakgebied, de markt en actualiteiten; Financial Academy bewijst reeds jaren haar kwaliteit door professioneel en succesvol werkzame bewindvoerders.

randolf-mulderij-financial-academy

Randolf Mulderij

Algemeen Directeur

Onze opleidingen

Of je nu als zelfstandige aan de slag wilt gaan, al een bestaande bewindvoerderspraktijk hebt of als bewindvoerder in loondienst wilt gaan werken; bij Financial Academy ben je aan het juiste adres. 

We leren je o.a. alle inhoudelijke kennis van het vak zoals: budgetteren, de juridische aspecten en sociale zekerheid maar we richten ons ook met name op de praktijk. Denk daarbij aan communicatieve en ondernemersvaardigheden, het opstellen van werkprocessen, CRM systemen en administratie pakketten, welke bank past bij je, en meer.

kortom: alle tips en tools die we je maar kunnen aanreiken om  een vakopleiding te faciliteren waarmee je beslagen ten eis komt, een succesvol bewindvoerder wordt en dit kan vertalen in jouw praktijk.  Door middel van de jarenlange ervaring die Financial Academy in huis heeft bieden we jou als student alleen de beste kwaliteit.

Continuïteit

Ook na het behalen van je diploma of certificaat sta je er niet alleen voor, Financial Academy kan je blijven ondersteunen. Bijvoorbeeld door onze gratis kennis bijeenkomsten en ons zeer grote netwerk kan je gebruik blijven maken van onze kennis en maken we samen van jou praktijk de beste praktijk.

Middels de Financial Academy nieuwsbrief kunnen we je steeds op de hoogte houden van interessante artikelen, aankomende opleidingen en ontwikkelingen in het vakgebied.

Kies voor een succesvolle praktijk

kies voor Financial Academy