Communicatie, marketing & coaching voor bewindvoerders

Communicatie, marketing & coaching voor bewindvoerders

9 Maanden ondersteuning in gespreksvoering en het onderscheidend maken van je onderneming

Je wilt de beste zijn in je vak en dit blijven. Daarnaast wordt je geacht om ook communicatief sterk te zijn en goed te ondernemen. Bewindvoerder zijn betekent nogal wat tegenwoordig. Het vergt heel wat kennis en vaardigheden.

Speciaal voor ondernemende bewindvoerders die meer verdieping willen in communicatievaardigheden, marketing en het onderscheidend maken van zijn of haar onderneming, is ‘Communicatie, marketing & coaching voor bewindvoerders’ ontwikkeld.

Door de combinatie van sessies in een kleine groep en vooral persoonlijk contact, leer je op een hele andere manier dan gebruikelijk. Opleidingen en cursussen zijn goed voor kennis; met deze coaching zet je daarnaast ook in op je vaardigheden. Dit traject is daarmee uitermate geschikt voor (net gestarte) zelfstandige bewindvoerders die extra ondersteuning op deze onderwerpen goed kunnen gebruiken voor hun eigen groei, geloof en vertrouwen.  

Dit speciale coaching traject heeft de samengestelde vorm van vier bijeenkomsten met daaromheen persoonlijk contact. Tijdens het traject ga je werken met communicatieadviseur, presentatiecoach en Financial Academy docent Etienne Kreutzer. De bijeenkomsten duren een dagdeel en worden georganiseerd voor maximaal zes deelnemers per sessie. De meerwaarde van deze vier sessies is het kunnen monitoren van de voortgang van jezelf en elkaar, het kunnen delen van kennis en van de ervaringen binnen de groep.

COACHING

Tijdens het contact tussen de sessies door, heb je als bewindvoerder de mogelijkheid om Etienne te spreken op persoonlijke basis. Deelnemers krijgen de mogelijkheid tot de volgende contactmomenten:

  • elke twee maanden tussen twee sessies in en de twee maanden na de vierde sessie kan een bewindvoerder kiezen tussen een één-op-één Skype gesprek inplannen met Etienne, óf een fysiek gesprek inplannen met Etienne;
  • telefonisch contact en mailcontact, of het nu gaat om een korte vraag of een inhoudelijk vraagstuk, wordt in alle redelijkheid altijd beantwoord.

De bewindvoerder kan op deze manier bespreken wat zijn of haar persoonlijke vooruitgang is en waar hij of zij tegen aan loopt. Het kan betrekking hebben op de onderwerpen besproken in de vorige sessie(s) of juist het moment zijn om een nieuw onderwerp alvast te bespreken.

Communicatie, marketing & coaching

voor bewindvoerders
€ 1.750,00 excl. btw
  • 9 maanden begeleiding
  • 4 sessies
  • Persoonlijk contact
  • Max. 6 pers. per groep
Inschrijven

Onderwerpen

Tijdens de coaching sessies gaan we in op diverse onderwerpen. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de plenaire sessies. De onderwerpen zijn gekozen op ervaring met een groot aantal startende bewindvoerders binnen de Financial Academy. De sessies worden ook voor een deel vormgegeven door de input van deelnemers.

SESSIE 1

 (Eigen) Marketing en onderscheidend vermogen

SESSIE 2

Gespreksvoering en één-op-één communicatie

SESSIE 3

Verbaal en non-verbaal

SESSIE 4

Gedragsverandering bij de cliënt