Hoffelijk neemt opleider Financial Academy over

Hoffelijk neemt de activiteiten van opleider Financial Academy over. Financial Academy is een opleider in de financiële zorgverlening en biedt (o.a.) een CPION-geaccrediteerde Post hbo-opleiding Bewindvoerder, een basisopleiding en diverse PE-opleidingen aan bewindvoerders, schuldhulpverleners en budgetcoaches aan. De overname ziet toe op de klanten, de opleidingen en de aan Financial Academy verbonden docenten en auteurs.

Ons netwerk in de financiële zorgverlening uitbreiden
Edwin Deijs, onze directeur: “Deze overname past in onze strategie om naast autonome groei ook te groeien via gerichte samenwerkingen en overnames”. Hij vervolgt: “Door de overname van Financial Academy breiden wij ons netwerk in de financiële zorgverlening verder uit en krijgen wij de beschikking over een aantal kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Deze zullen we in lijn gaan brengen met onze opleidingsvisie en opnemen in ons opleidingsaanbod”.

Randolf Mulderij (Directeur Financial Academy): “Financial Academy staat en is klaar voor de volgende fase. Met Hoffelijk hebben wij een partij gevonden waar ik mijn klanten met een gerust hart aan toevertrouw en waar de volgende fase verder vorm kan krijgen. Na mij jaren te hebben ingezet voor Financial Academy is het nu tijd voor het naleven van een persoonlijke ambitie. Ik wil meer direct en intensiever contact met professionals in de praktijk en ga mij daarom toeleggen op coaching en het vervullen van tijdelijke opdrachten.”

<LEES VERDER>