1e editie Basis-opleiding SHV groot succes

Op 14  februari 2019 j.l.,  is Financial Academy i.s.m. Maarten Bergman gestart met de 5- daagse Basis-opleiding schuldhulpverlening.  Gisteren was de laatste dag voor de deelnemers en heeft iedereen zijn/ haar certificaat overhandigd gekregen.

De opleiding is door alle deelnemers heel erg goed ontvangen. Iets waar we erg trots op zijn als organisator en uitvoerder. De recensies en evaluaties over de docent, de locatie en de opleiding in het geheel waren zeer lovend.

Dit is waar we het als opleider voor doen! Een goede en kwalitatieve opleiding neerzetten, tevreden klanten die door hun investering het resultaat behalen wat ze van te voren voor ogen hadden!

Dat is WIN-WIN!!

Dank aan alle deelnemers voor deze positieve en mooie feedback en dit door jullie gecreëerde trotse gevoel! Namens Financial Academy en Maarten Bergman.