December is Actiemaand bij Financial Academy!

December staat al weer bijna voor de deur.  De maand van Sinterklaas, Kerstmis en het afsluiten van hopelijk voor iedereen een heel mooi jaar. Een maand waarin we elkaar ook net dat kleine beetje extra verwennen en liefhebben. Een maand van het geven van relatiegeschenken en cadeau’s. Bij Financial Academy spelen we vanaf vandaag, en de hele maand december ook voor Sinterklaas en Kerstman. Je ontvangt vanaf 19 november t/m 31 december 2018 een hele mooie korting als cadeau bij inschrijving op een onze opleidingen. Hiervan profiteer je direct want we starten de opleidingen al in januari en februari 2019.

 

Vanaf 19 november tot 31 december 2018 ontvang je een flinke korting bij inschrijving op de opleidingen die starten in januari en februari 2019: