Integer Bewind Nieuwleusen

Vandaag ontvingen we bij Financial Academy een mooi bericht van Janine Prins-Schouten dat ze van start is gegaan met haar bewindvoerderskantoor Integer Bewind. We presenteren hieronder dan ook graag haar website.  Quote van Janine: “Ik had dit zonder jouw opleiding nooit kunnen doen” Het mooiste compliment wat je als opleider van je studenten kunt krijgen!

Janine heeft begin 2018 de erkende Post- HBO opleiding Zelfstandig Bewindvoerder gevolgd na een bancaire carrière bij de Rabobank. Ze is inmiddels een van onze vele studenten die de laatste jaren als zelfstandig bewindvoerder is gestart na het volgen van onze opleiding tot zelfstandig bewindvoerder. En daar zijn we trots op! Hier doen we het voor met ons complete docententeam. Vakmensen opleiden en ze alle tools meegeven voor een succesvolle praktijk.

Heel veel succes Janine en bedankt dat je voor Financial Academy gekozen hebt!

Home