(NIEUW) COMMUNICATIE, MARKETING & COACHING VOOR BEWINDVOERDERS

9 MAANDEN ONDERSTEUNING IN GESPREKSVOERING EN HET ONDERSCHEIDEND MAKEN VAN JE ONDERNEMING

Je wilt de beste zijn in je vak en dit blijven. Daarnaast wordt je geacht om ook communicatief sterk te zijn en goed te ondernemen. Bewindvoerder zijn betekent nogal wat tegenwoordig. Het vergt heel wat kennis en vaardigheden.

Speciaal voor ondernemende bewindvoerders die meer verdieping willen in communicatievaardigheden, marketing en het onderscheidend maken van zijn of haar onderneming, is ‘Communicatie, marketing & coaching voor bewindvoerders’ ontwikkeld.

Je wilt als bewindvoerder kwaliteit leveren.  Kies dan ook voor de beste vakopleiding en het beste nazorg traject. Na je opleiding begint het pas echt.  Met Financial Academy kies je voor jouw succesvolle praktijk!

MEER INFORMATIE>