Jubileumactie! Korting in maart & april 2018

Financial Academy gaat haar vijfde jaar in en dat vieren we met flinke korting!

We vieren dit jaar niet alleen ons jubileum maar zijn ook een nieuwe weg ingeslagen met een nieuwe stijl, uitgebreid opleidingsaanbod, een versterkte organisatie met frisse inslag en ook een compleet nieuwe website.

En als er iets te vieren valt, mag er ook iets cadeau worden gedaan!

Voor onze trouwe en nieuwe studenten:
Feestelijke korting in de maanden Maart & April!

Post HBO Opleiding

Normale prijs: € 4.950,-
Nu slechts € 3.950,- 

Combineer inhoudelijke vakkennis met vaardigheden die je als ondernemer nodig hebt voor het oprichten en onderhouden van je eigen onderneming in Bewindvoering. Onze theorie richt zich op de praktijk. Jouw praktijk.

Basis Opleiding

Normale prijs: € 2.450,-
Nu slechts € 2.050,-

Wanneer een verkorte opleiding voor jou volstaat en je als beschermingsbewindvoerder, zelfstandig- of in loondienst aan de slag wil maar ook wilt voldoen aan het besluit “Kwaliteitseisen Beschermingsbewind 2014”.

Permanente Educatie

1 of 2 dagen

Op alle PE opleidingen:
15% KORTING! 

Het vak bewindvoerder is in rap tempo aan het professionaliseren, de kwaliteit moet én gaat omhoog. Bijscholen is een plicht; zorg dat je als bewindvoerder professioneel en menselijk kan blijven anticiperen op je cliënt.

Startopleiding Beschermingsbewind in de praktijk

Normale prijs: € 675,-
Nu slechts € 525,-

Geschikt voor medewerkers van bewindvoerders- organisaties zonder (praktijk)ervaring, zelfstandigen die aan de slag willen of net aan de slag zijn, SHV’ers en iedereen die een praktijk gerichte verdiepende opleiding wil volgen.

Prijzen zijn excl. BTW en deze actie is alleen geldig in maart en april 2018.