Nieuwe samenwerking Financial Academy

Branchevereniging NBWV en Financial Academy zoeken de samenwerking

Een nieuw jaar, een nieuwe samenwerking! De branchevereniging NBWV en Financial Academy hebben de handen ineen geslagen. Beide partijen vinden het van belang dat bewindvoerders die lid zijn van een branchevereniging hiervan ook de voordelen genieten. En dat geldt ook met name voor goede, gedegen en kwalitatieve educatie.

Educatie is een belangrijk onderwerp in ons vak. Of het nu gaat om een hoogstaande Vakopleiding of om de jaarlijks terugkerende bijscholing die verplicht wordt gesteld vanuit de wetgever. Financial Academy biedt deze vakopleiding(en) en bijscholing. Nu ook voor de leden van de NBWV. Naast ons opleidingsaanbod voor Permanente Educatie kan een bewindvoerder bij ons ook terecht voor b.v. een Basisworkshop Gedrag, of worden bijgespijkerd op het gebied van ondernemersvaardigheden. Goed ondernemerschap wordt door veel bewindvoerders vaak nog als lastig ervaren en onderschat, maar is van erg groot belang.

Leden van de NBWV die bij Financial Academy opgeleid worden genieten uiteraard van de voordelen die tussen opleider en branchevereniging zijn kortgesloten. Graag verwelkomen we de leden van de NBWV op een van onze opleidingen, workshops of Permanente Educatiedagen. We ontmoeten u graag op onze trainingslocatie of tijdens een In-Company training.